top of page
overskriftAarskunst.jpg
untitled.png

Her på siden vil vi bringe årskunsten så snart denne er valgt............

Har du vundet i årslodtrækningen?
Er du anført på vinderlisten har du vundet i årslodtrækningen med det vindernummer som er anført ud for dit navn (medlemsnummer).

Se kunstkatalog 2018 her

Ved at møde op til generalforsamlingen har du mulighed for at vælge dit kunstværk og få det med hjem.

Har du ikke denne mulighed så udfyld prioriteringslisten her på siden (kommer snart) eller i Kunstkataloget. Du kan om kort tid se alle kunstgenstande her i galleriet.

 

Sådan udfyldes prioriteringslisten:
Hvis du allerhelst vil eje kunst nr. 6, skriver du 6 ud for prioritet 1, det næste kunst nr. ud for prioritet 2 osv. Du bestemmer selv hvor mange prioriteringer du vil foretage i forhold til dit vindernummer, men jo flere prioroteter jo større chance er der for at få en kunstgenstand du syntes om. Der er dog en begrænsning på 30 prioriteringer.

Hvis du ikke møder op til generalforsamlingen eller indsender prioriteringsliste forbeholder kunstforeningens bestyrelse sig ret til, på dine vegne, at vælge din kunstgenstand.

De vundne kunstgenstande som ikke kan overdrages til fremmødte ved generalforsamlingen vil efterfølgende blive fordelt til de respektive stationer/arbejdspladser til afhentning.

OBS! I tilfælde af uoverensstemmelse mellem Kunstforeningens årskatalog og denne hjemmeside vil det til enhver tid være Kunstforenings årskatalog der er gældende.

bottom of page