top of page
gn2.png

Gregorian Grace byder på deres Europa-Tour 2022 med Arte Chorale på en enestående og følelsesmæssig intensiv koroplevelse. Kom med på en gregoriansk tidsrejse fra antikken til nutiden og oplev en uforglemmelig aften.

 

Det kommer til at foregår i større kirker rundt i Danmark. 

 

Med meget ynde, nærmest ærbødigt, fejrer det mesterlige ensemble, bestående af 9 medlemmer, den gregorianske sang - en kristen sangtradition, der er blevet overleveret siden antikken. Koret, der er klædt i enkle munkekutter, består af kendte korsangere og musikere med mange års koncert erfaring.

Publikum forføres af vidunderlige klange og stemmer som, med mystiske og spirituelle undertoner, virker følelsesmæssigt overvældende. Repertoiret består af traditionel enstemmig kirkesang på latin, som for eksempel Ave Maris Stella,Dies Irae, Veni Sancte Spiritus og Miriam MatremVirginem.

Derudover fremføres gregoriansk fortolkede verdenshits fra vores tid, såsom Leonard Cohens Hallelujah, Knockin’ on Heaven’sDoor af Bob Dylan, Sound of Silence af Simon & Garfunkel og Tears in Heaven af Eric Clapton. Et par rent instrumentale stykker runder det spændende koncertprogram af.

Det sakrale kirkerum danner en flot ramme om koncerten og understøtter malerisk de smukke og stemningsfulde musikstykker, der er arrangeret af komponisten JedrzejRochecki. 

Gregorian Grace byder på deres Europa-turne 2022 med Arte Chorale på en enestående og følelsesmæssig intensiv koroplevelse. Kom med på en gregoriansk tidsrejse fra antikken til nutiden og oplev en uforglemmelig aften. 

 

Lad dig fortrylle af de smukke og hjertegribende klange.

 

Varighed: ca. 120 minutter inkl. 15 minutters pause

I samarbejde med koncertarrangøren kan Kunst & Kultur tilbyde billetter med 20% rabat, unummerere pladser. Billetter bestilles ved at bruge linket her

www.ticketmaster.dk/gregorianfalck  

bottom of page